Υπεύθυνη Εκπαιδευτική Οδήγηση

Η σχολή οδηγών μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών από το 2000 και δημιουργήθηκε από 32 σχολές οδηγών που είχαν όραμα για την οδική ασφάλεια και τη σωστή εκπαίδευση του ερασιτέχνη και του επαγγελματία οδηγού.

Παρέχουμε υπηρεσίες όχι μόνο στους υποψήφιους οδηγούς ή σ’ αυτούς που ήδη κατέχουν δίπλωμα οδήγησης κάποιας κατηγορίας και θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε υφιστάμενες Σχολές Οδηγών ανά την Αθήνα.

Διαθέτουμε εκπαιδευτές οδηγών με γνώση και εμπειρία στην εκπαίδευση που γνωρίζουν πολύ καλά πως θα κάνουν την απόκτηση του διπλώματος σας μία διασκεδαστική εμπειρία που μέσα από αυτή θα μπορέσετε να περάσετε άνετα τις εξετάσεις οδήγησης και θα γίνετε ένας άνετος και ασφαλής οδηγός 

12+ Εκπ/τές

με εμπειρία στην εκπαίδευση

18 Οχήματα

όλων των κατηγοριών

23.700 Πελάτες

Ευχαριστημένοι! Εσείς..;

12+ Εκπ/τές

με εμπειρία στην εκπαίδευση

18 Οχήματα

όλων των κατηγοριών

23.700 Πελάτες

Ευχαριστημένοι! Εσείς..;

Στη Σχολή Οδηγών RedL μπορείς να αποκτήσεις

Επαγγελματικά Διπλώματα

Πιστοποιητικά Επαγγελματιών

  • Αρχικό ή Περιοδικό Π.Ε.Ι. Μεταφοράς Εμπορευμάτων
  • Αρχικό ή Περιοδικό Π.Ε.Ι. Μεταφοράς Επιβατών
  • Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR)
  • Μεταφορέα Εθνικών ή Διεθνών Μεταφορών (ΣΕΚΑΜ)

Μείνετε ενημερωμένοι
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εκτιμούμε το απόρρητό σας. Ποτέ δεν σας στέλνουμε ανεπιθύμητα μηνύματα και δεν διαβιβάζουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους.

  • Εγγραφείτε
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.