Βιβλίο Αυτοκινήτου Βιβλίο Μοτοσυκλέτας Βιβλίο Φορτηγου
Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτου.Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα αυτοκινήτου. Περιέχει τη θεωρία και το ερωτηματολόγιο εξέτασης αυτοκινήτου για την απόκτηση του ερασιτεχνικού διπλώματος για την κατηγορία Β. Ότι χρειάζεται ο οδηγός για την εκμάθηση του ΚΟΚ.(PDF αρχείο 21MB) Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών Μοτοσυκλετών.Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Περιέχει τη θεωρία της μηχανής και το ερωτηματολόγιο εξέτασης (τεστ μοτοσυκλετας) για την απόκτηση του διπλώματος μηχανής για τις κατηγορίες Αμεγάλο και Αμικρό. Περάστε με επιτυχία την εξέταση μοτοσυκλέτας (σήματα μηχανής). (PDF αρχείο 5,46 MB) Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών ΦορτηγώνΒιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα φορτηγού. Περιέχει τη θεωρία του φορτηγού και το ερωτηματολόγιο εξέτασης για την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης φορτηγού. Διαβάστε τις ερωτήσεις του φορτηγού και περάστε με επιτυχία τη θεωρητική εξέταση (σήματα φορτηγού) και ενημερωθείτε για τη θεωρία απόκτησης ΠΕΙ εμπορευμάτων. (PDF αρχείο 10,6 MB)
Κατεβάστε το Βιβλίο ΑυτοκινήτουΒιβλίο Αυτοκινήτου Κατεβάστε το Βιβλίο ΜοτοσυκλέταςΒιβλίο Μοτοσυκλέτας Κατεβάστε το Βιβλίο του ΦορτηγούΒιβλίο Φορτηγού
Βιβλίο Λεωφορείου Info Οδηγός Εγκατάσης των Τεστ
Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψήφιων Οδηγών Λεωφορείων. Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα λεωφορείου. Περιέχει τη θεωρία του λεωφορίου και το ερωτηματολόγιο εξέτασης (θεωρητικό τεστ λεωφορείου) για την απόκτηση του διπλώματος φορτηγού ή την κατηγορία Δ. (PDF αρχείο 5,33 MB) Τεστ Θεωρητικής Εξέτασης Αυτοκινήτου. Περιέχει το ερωτηματολόγιο εξέτασης αυτοκινήτου για την απόκτηση του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού διπλώματος για όλες τις κατηγορίές (Α, Β, Γ, Δ). Διαβάστε και περάστε με επιτυχία τις θεωρητικέ εξετάσεις (σήματα αυτοκινήτου). Software για Σήματα οδήγησης από το Υπουργείο Μεταφορών. Οδηγίες Εγκατάσεις των Τεστ Θεωρητικής Εξέτασης.Κατεβάστε τις οδηγίες για την εγκάτασταση του προγράμματος TestDrive (Τεστ Θεωρητικής Εξέτασης) για να το εγκαταστήσετε εύκολα στον Η/Υ σας (για Windows Vista και Windows 7)
Κατεβάστε το Βιβλίο του ΛεωφορείουΒιβλίο Λεωφορείου Software για Σήματα οδήγησηςΤεστ Θεωρητικής Εξέτασης DownEcodrivingΟδηγίες Εγκατάστασης
    EcoDriving
    Κατεβάστε το έντυπο (pdf) με τις οικολογικές ερωτήσεις που δεν θα βρείτε στο βιβλίο του ΥΜΕ αλλά θα τις εξεταστείτε στη θεωρητική εξέταση (κατηγορία Β).
ArrowDownload DownTurtorial DownEcodrivingΕρωτήσεις EcoDriving
AitisiDiplomatos Aitisi_Diplomatos Licence_Changes
Κατεβάστε το έντυπο (pdf) της αίτησης εκτύπωσης του νέου διπλώματος. Κατεβάστε το έντυπο (pdf) της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης για την κατάθεση των δικαιλογητικών σας στο Υπουργείο Μεταφορών. Κατεβάστε τις αλλαγές στις ερωτήσεις των βιβλιών του Υ.Μ.Ε. για την απόκτηση διπλώματος. Περιλαμβάνει τις αλλαγές και στα 4 βιβλία.
DownAitisiΑίτηση Νέου Διπλώματος DownAitisiΑίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση DownQuestionsChangesΑλλαγές Ερωτήσεων ΥΜΕ
ΚΟΚ2009 AdrArxiko
Κατεβάστε την άτυπη κωδικοποιημένη έκδοση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Θεωρητική Εκπαίδευση Οδηγών Μεταφοράς Επικίνδυνων φορτίων.Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για την εκπαίδευση των οδηγών μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων. Περιέχει τη θεωρία και τις ερωτήσεις πιστοποίησης για τη Βασική, Βυτία, Εκρηκτικά και Ραδιενεργά και Ανανέωση. (PDF αρχείο 24,5 MB)
ΚΟΚ2009Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας DownADRArxikoADR Πιστοποίηση